BL:s Hushållsmaskiner fixar diskmaskinen åt mig

För ett par veckor sedan gick min diskmaskin oturligt nog sönder. Väldigt frustrerande då jag inte kände för att lägga ut pengar på det, speciellt när man precis har renoverat vardagsrummet. Hur som helst så var det ohållbart, speciellt när man är van vid att ha diskmaskin och att vi ofta har folk hemma. Plus att det går åt så mycket vatten när man diskar för hand. Så jag kontaktade ett företag från staden, BL:s hushållsmaskiner, de erbjuder vitvaror i Västervik med omnejd. De har hjälpt mig hela vägen. De hjälpte mig att först se om det gick att rädda den gamla diskmaskinen, de rekommenderade mig att köpa en ny eftersom det var pumpen det var fel på och maskinen var över 12 år gammal. Så de löste allt. De kopplade bort den gamla, visade deras tillgängliga och rekommenderade vitvaror, jag valde en Siemens med goda omdömen. De fixade allt på någon timme och när de lämnade lägenheten så dröjde det inte många timmar tills jag körde den första gången. Vad BL:s Hushållsmaskiner också erbjuder är symaskiner i Västervik och service av symaskiner. Jag har precis gett dem det bästa omdömet och rekommenderar deras tjänster för alla, de erbjuder tydligen också helheltslösningar när det kommer till vitvaror och renovering av kök och sådär. 

Du gillar kanske också...