Flyttstädning i olika omfattning

Flyttstädning, en omfattande men samtidigt en av de lättaste städningarna att utföra. Eller det beror på hur man ser det. Men om man bara ser till själva städdelen och inte allting annat runt omkring också, då är det faktiskt inte så farligt. För jag tycker att vid vanlig veckostädning så är det bortplockandet av alla saker, kläder, koppar, glas och annat som är det tråkigaste och jobbigaste. Sen när det kommer till själva dammande och dammsugande så går det ofta ganska snabbt. Så det är inte det som är avgörande utan istället andra saker.

När jag flyttade förra gången så tog jag dock hjälp med flyttstädningen så kanske inte ska säga alltför mycket om hur lätt det är. För det är inte det att det tar tid att städa då utan i det läget så blir det snarare det att allting annat tar så lång tid att man inte hinner med allting och flyttstädningen är det som är lättast att överlåta till någon annan.

Jag lät personal från Städveronica fixa med städningen så att jag kunde packa och ordna med allting sådant istället. För allting tar tid och ofta är det just tidsbristen som gör att det blir jobbigt för att man känner att man behöver få klart det, fast man kanske inte alls behöver det egentligen.