Golvläggare och golvarbeten

Behöver nog se till att få över några golvläggare hit hem som kan se till att fixa i ordning golvet. Skulle behöva att de slipar och målar om det, eller kanske inte målar utan bara lackerar. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag vill att golvet ska vara fortsatt träfärgat och bara lackerat eller om jag vill att det ska vara lätt vitmålat. Ska bestämma mig snart, måste bara fundera lite mer och ska se till att kolla på lite bilder och sådant också på exempel och därigenom se till att det blir korrekt gjort.

Det här med att överlåta ansvaret för det hela till golvläggare i Hällefors tror jag faktiskt är ett bra val, för jag kommer aldrig att få det bra om jag ska göra det på egen hand. Så nej, det ansvaret tänker jag helt och hållet lägga över på någon annan istället. Löfgrens Golv & Kakel i Grythyttan AB är firman jag har spanat på lite och som jag har tänkt att jag ska anlita. Kanske måste läsa på lite mer om dem men tror i och för sig att det bästa jag kan göra är att helt enkelt ringa och prata med dem så att de kan berätta det direkt till mig istället. Tycker alltid att det är bättre.

Det bästa är om jag kan få golvläggarna från Löfgrens Golv & Kakel i Grythyttan AB att komma hit till Hällefors och kolla på golvet så att jag kan få en offert. För det är ju lite avgörande också, om det är väldigt dyrt eller om det faktiskt är ett hyfsat pris.