Lackering på en bilverkstad

Till och med jag som i stort sett inte kan någonting om bilar alls vet att man måste göra lackering ibland. Eller måste och måste men om bilen blir väldigt sliten och framförallt om den blir matt i lacken så måste man se till att göra en lackering för att få den glansig igen. Tydligen verkar det även smutsavstötande och har mindre risk för att få repor samt för att insekter ska fastna där på. Så jag kan verkligen säga att jag är för det här med lackering. Har till och med hittat en verkstad här i Sandviken som jag tycker gör arbetet snabbt och snyggt också och det är Autolack i Gävle AB.

Hade faktiskt inte hört något om dem tidigare utan det råkade bara bli så att jag åkte dit för att lämna in bilen för att få den lackad och så vad de närmast till hands men det blev så bra och ett chockerade lågt pris att jag valt att lämna in bilen där varje gång nu när jag behövt hjälp med lackering.

Tycker alla ska välja dem, i alla fall av er som bor i Sandviken och vill ta del av lackering eller rekond för era bilar. Tro mig, ni kommer inte att ångra er. Sen om du bor någon annanstans så är det klart att jag förstår om du väljer bort Autolack i Gävle AB, men bor du där i närheten så finns det ingen anledning för dig att välja någon annan bilverkstad än just de på Autolack i Gävle AB.