Ett företag för dig som vill hyra ett bilsläp eller någon maskin

Hej på dig och vad spännande att få ha just dig som besökare här på min blogg! I dag ska jag tala med dig om att min dotter som nyss fyllt 20 har flyttat hemifrån till en egen lägenhet. Det känns lite konstigt och tomt här i huset nu när hon har lämnat mig, men hon bor bara 500 meter bort och kommer hit nästan varje dag så saknaden känns inte alltför stor. Det finns ett företag inom bilsläp- och maskinuthyrning i Örebro som heter Villamaskinisten. 

 

När min dotter flyttade så körde vi runt till lite olika möbelaffärer och handlade sådant som behövs till ett hem. Det blev en hel del grejer och det var praktiskt att jag då hyrt ett bilsläp av Villamaskinisten, det var bara att lasta på grejerna och sedan tuta och köra! Jag tycker att Villamaskinisten är ett bra företag för deras tjänster och service är sådant många kan ha nytta av. Deras specialitet är det här med maskinuthyrning i Örebro och det finns massor av olika maskiner att hyra för trädgård, mark och anläggning, underhåll och verkstad, och så förstås möjligheten att för endast 350 kronor/dygn på hyra ett bilsläp med en totalvikt på 1020 kilo. Det är smart att det går att hyra en maskin istället för att köpa den. Jag tänker att du som läser det här inlägget i alla fall ska känna till att det här företaget finns och att de inte bara erbjuder maskinuthyrning i Örebro. Även ni i närliggande städer kan hyra maskiner av Villamaskinisten. Om några dagar ska jag återigen hyra ett bilsläp av det här företaget för då ska jag och dottern åka till IKEA och köpa en säng.