Nu är vår husfasad klar

Hej på er! Nu var det länge sedan jag uppdaterade er angående vårt hem samt våra renoveringsplaner. Jag har på senaste tiden fått mycket kommentarer och frågor angående hur det går med vår husfasad, då jag för ett tag sedan skrev ett inlägg om att vi väldigt gärna ville hitta en byggfirma som kan hjälpa oss med att renovera just fasaden på huset. Jag fick faktiskt ett tips för ett tag sedan av en granne här på gatan som för inte så länge sedan renoverade sin husfasad, med hjälp utav CA Energi & Miljöteknik AB. Då resultatet var otroligt imponerande, valde även vi att vända oss till dem. Jag valde såklart även att på egen hand gå in och läsa på deras hemsida, för att få lite mer information om förtaget. Då vårt hus är relativt gammalt behövdes verkligen en ny fasad och skillnaden nu efter renoveringen är otrolig! CA Energi & Miljöteknik AB är en byggfirma jag verkligen vill rekommendera till er läsare som precis som jag bor i Linköpingsområdet. Både jag och min man fick ett otroligt bra intryck utav personalen på firman, då de verkligen visar på att de strävar efter hållbara och fina resultat.

Jag vet att det är många utav er som har varit nyfikna på hur det har gått för oss med huset, ni är även en del som berättat att ni också planerar att påbörja renoveringsprojekt. Just på grund utav detta och även eftersom jag vet att många utav mina läsare bor i Linköping, ville jag vara så hjälpsam som möjligt och därför som sagt tipsa er om CA Energi & Miljöteknik AB. Jag länkar även till deras hemsida i inlägget så att ni snabbt kan klicka er in på den, ifall ni skulle vilja ha mer information och kontaktuppgifter. Hoppas ni får en fin vecka, så hörs vi i nästa inlägg!